« Terug naar het overzicht

Verkoop 6 herenhuizen van start!

13 juni zijn we gestart we met de verkoop van 6 zeer royale herenhuizen alsmede twee vrije bouwkavels in de wijk Welgelegen in Utrecht. Wilt u wonen in de luwte met de voordelen van een grote stad? Schrijf je dan uiterlijk 22juni vòòr 12:00u in om één van de herenhuizen of een kavel te bemachtigen. Brochures, prijslijsten en inschrijfformulieren kunt u ophalen bij de makelaar. In de brochure kunt u meer lezen over het project en bijvoorbeeld de standaard indelingsmogelijkheden van de Herenhuizen terugvinden. Het team van Brecheisen beantwoord graag al uw verdere vragen.

Herenhuizen

Bent u op zoek naar een royale woning met maar liefst 4 bouwlagen in een levendige en diverse wijk in Utrecht? Dan is een herenhuis in Welgelegen misschien iets voor u. Op 13 juni start de verkoop van slechts 6 luxe woningen aan de Ravellaan. De woningen hebben een woonoppervlakte van 231 tot 242m2. Standaard heeft de woning 6 slaapkamers, 2 complete badkamers waarvan 1 met ligbad en 3 aparte toiletruimten en een complete keuken. Op de zolder van de tussenwoningen is nog een 7e slaapkamer mogelijk. De openslaande tuindeuren aan zowel de voorzijde als de achterzijde zorgen voor veel licht in keuken en woonkamer. Naast de achtertuin op het noordoosten is er aan deze zijde ook een dakterras op de 1e verdieping. Over de hele breedte van het huis ligt een voortuin op het zuidwesten en aan deze zijde bevindt eveneens een dakterras op de 2e verdieping. U kunt zo genieten van zowel de ochtendzon als de avondzon.

Voor de keuken is er keuze uit een meer traditionele parallelopstelling, een keuken met ‘schiereiland’ of een kookeiland.

Alle woningen hebben een eigen privé parkeerplaats aan de Peter Schathof op één woning na, deze heeft een parkeerplaats op eigen terrein.

Prijzen vanaf € 725.000,- v.o.n.

Vrije bouwkavels

Aan de Leidseweg zijn twee bouwkavels te koop voor de bouw van grote vrijstaande woningen. De kavels hebben een oppervlakte van ca. 430m2. U bent geheel vrij in de keuze van de architect en de aannemer voor deze twee woningen.

Prijzen van de kavels vanaf € 695.000,- v.o.n.

Welgelegen

De naam van de wijk doet haar naam eer aan. Welgelegen, een jonge wijk op een prachtige plek, met alle gemakken van een stad en de ruimte van het buitenleven. Op de fiets ben je in slechts tien minuten in hartje Utrecht en het groene Park Oog in Al ligt bijna naast de deur. De wijk is verkeersluw, maar de A2 en A12 zijn snel bereikbaar. De Wij is voor iedereen, jong en oud. Gezinnen, stellen en alleenstaanden wonen door elkaar. Dat maakt De Wij een levendige wijk waar je lang kan blijven wonen. Enthousiast geworden? Haal de brochure op bij de makelaar.

Delen:
Delen: