« Terug naar het overzicht

Wees er bij, als je wilt wonen in De Wij

We gaan beginnen! Op dinsdag 10 mei starten we met de verkoop van 11 lichte patiowoningen in de wijk Welgelegen in Utrecht. Wil jij De Wij worden en wonen in de luwte met de voordelen van een grote stad? Kom dan op dinsdag 10 mei tussen 17.00 uur en 19.00 uur naar de bouwplaats. De ingang ligt aan de Ravellaan tussen de Schönberglaan en de Leidseweg in Utrecht. We geven graag een toelichting op de mogelijkheden die de patiowoning biedt en de brochure ligt er voor je klaar. Hierin kun je meer lezen over het project en bijvoorbeeld de standaard indelingsmogelijkheden terugvinden. Je kunt je ook meteen inschrijven voor de verkoop en de makelaar zal aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden.

Ben je niet in de gelegenheid om op dinsdag 10 mei langs te komen, dan kun je via Brecheisen makelaars een brochure opvragen.

Patiowoningen
Ben je op zoek naar een woning met het comfort van een appartement in een levendige en diverse wijk in Utrecht? Dan is een unieke patiowoning in Welgelegen misschien iets voor jou. De 11 luxe woningen liggen aan de rustige Schönberglaan. Deze straat wordt opnieuw ingericht onder andere door het planten van bomen. Er wordt maximaal gebruik gemaakt van de 62 m2 beschikbare ruimte in de basisversie, alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. De patio zorgt voor veel licht in keuken, woonkamer en slaapkamer. Over de hele breedte van het huis ligt de voortuin op het zuidoosten. Zie je jezelf al zitten met een kopje koffie in de ochtendzon? Heerlijk privé, want er zijn geen directe overburen.

Wil je meer ruimte? Dat kan. Kies dan voor een opbouw en deel je eigen woning in. Het is ook mogelijk om later een opbouw te plaatsen, de voorzieningen worden hiervoor al getroffen. Een ideale woning die met je mee kan groeien! De keus is aan jou.

Welgelegen
De naam van de wijk doet haar naam eer aan. Welgelegen, een jonge wijk op een prachtige plek, met alle gemakken van een stad en de ruimte van het buitenleven. Op de fiets ben je in slechts tien minuten in hartje Utrecht en het groene Park Oog in Al ligt bijna naast de deur. De wijk is verkeersluw, maar de A2 en A12 zijn snel bereikbaar. De Wij is voor iedereen, jong en oud. Gezinnen, stellen en alleengaanden wonen door elkaar. Dat maakt De Wij een levendige wijk waar je lang kan blijven wonen.

Enthousiast geworden? Kom dan op 10 mei naar de Ravellaan of vraag de brochure aan.

Delen:
Delen: