« Terug naar het overzicht

Nieuw aanbod in De Wij!

Start verkoop 6 Herenhuizen

Een nieuwe kans op wonen in de Wij! Na de succesvolle verkoop van de eerste 41 woningen hebben we goed nieuws. Ook dit jaar is het weer mogelijk een nieuwe woning te bemachtigen in de Wij in de wijk Welgelegen in Utrecht.

Dinsdag 13 juni gaan de 6 Herenhuizen aan de Ravellaan met een woonoppervlak van meer dan 230m² in de verkoop!

Wil jij wonen in een riante woning in jaren dertig stijl met alle comfort van nu? In een rustige omgeving op nog geen tien minuten fietsen van de Utrechtse binnenstad? Kom dan op dinsdag 13 juni tussen 17.30 uur en 19.00 uur naar de bouwplaats! De ingang ligt aan de Ravellaan tussen de Schönberglaan en de Leidseweg in Utrecht. We geven graag een toelichting op de mogelijkheden die de herenhuizen bieden en de brochure ligt er voor je klaar. Hierin kun je meer lezen over het project en bijvoorbeeld de indelingsmogelijkheden terugvinden. Je kunt je ook meteen inschrijven voor de verkoop en de makelaar zal aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden.

Ben je niet in de gelegenheid om op dinsdag 13 juni langs te komen, dan kun je bij Brecheisen makelaars een brochure opvragen.

Overig woningaanbod 2017 in nieuwbouwproject De Wij in Welgelegen

Niet alleen de riante herenhuizen aan de Ravellaan gaan in de verkoop, ook komen er binnenkort twee zelfbouwkavels langs de Leidseweg beschikbaar van  elk ca. 430m2 voor de bouw van een vrijstaande woning. U bent daarbij geheel vrij in de keuze van de architect en de aannemer.

Daarnaast wordt de verkoop verwacht van nog eens 5 Herenhuizen, 4 Patiowoningen en een Hoekvilla vóór het eind van 2017. Ook  wordt er nog druk gewerkt aan de ontwikkeling van 43 appartementen.

Welgelegen

De naam van de wijk doet haar naam eer aan. Welgelegen, een jonge wijk op een prachtige plek, met alle gemakken van een stad en de ruimte van het buitenleven. Op de fiets ben je in slechts tien minuten in hartje Utrecht en het groene Park Oog in Al ligt bijna naast de deur. De wijk is verkeersluw, maar de A2 en A12 zijn snel bereikbaar. De Wij is voor iedereen, jong en oud. Gezinnen, stellen en alleenstaanden wonen door elkaar. Dat maakt De Wij een levendige wijk waar je lang kan blijven wonen.

Enthousiast geworden? Kom dan op 13 juni naar de Ravellaan of vraag de brochure aan.­

Delen:
Delen: