Locatie

Bereikbaarheid De Wij
De Wij ligt op een mooie locatie, langs de oudste weg naar Utrecht – de Leidseweg. Park Oog in Al is vlakbij, net over de Leidsche Rijn. De A2 en de A12 zijn snel bereikbaar. En met de fiets ben je in tien minuten in hartje Utrecht.

Om de hoek bij De Wij
Gelukkig is het bruisende element van Utrecht niet alleen in het centrum terug te vinden. Bij De Wij liggen heel veel voorzieningen letterlijk op steenworp afstand. Vind je het fijn je zaterdag te beginnen met sporten, dan loop je zo een sportschool of het Park Oog in Al in. Cultuur snuiven doe je in de Cereolfabriek – Het Wilde Westen, grand-cafe en bibliotheek. Daar kijk je een film, bezoek je een tentoonstelling van een lokale kunstenaar, of volg je zelf of met je kind een cursus.
Een hapje eten na het werk kan aan de overkant van het Merwedekanaal
– asian style – of in het park Oog in Al, waar je een grotere variatie smaken treft in diverse eetcafés en restaurants. En het is altijd fijn om te weten dat je ook huisarts, apotheek, scholen, kinderopvang en supermarkt in de buurt aantreft. De Wij is overal dichtbij.

Delen:

Routeplanner

Plan uw route naar de locatie van het project De Wij in de wijk Welgelegen door een vertrekpunt in te voeren bij “Van”. Klik vervolgens op “Toon route”.

Van:
Naar:
De Wij Welgelegen Utrecht
Delen: