« Terug naar het overzicht

4 SEPTEMBER 2018 START VERKOOP!

Wil je ook graag wonen in de Wij Welgelegen?! Wil je wonen in de luwte met de voordelen van een grote stad? Kom dan naar het verkoopevenement! We gaan starten met de verkoop van de laatste herenhuizen en patiowoningen in de wijk Welgelegen.

Wij verwelkomen je graag op 4 september aan de Bartoklaan 3 in Utrecht. Hier staan wij van 17:30 tot 19:00 uur met de brochures, prijslijsten en inschrijfformulieren voor je klaar. Het team beantwoordt daar graag al je vragen.

Na 4 september kunnen de brochures, prijslijsten en inschrijfformulieren ook nog worden opgehaald bij de makelaar. De inschrijving sluit op 17 september om 12:00u.

Herenhuizen & Hoekvilla

De ruime hoekvilla en 5 herenhuizen staan aan de Peter Schathof in De Wij. Een woonerf met bijbehorend gevoel van ruimte, rust en veiligheid. De huizen hebben standaard een woonoppervlakte van 162 tot 182 m², en optioneel kan er, afhankelijk van het bouwnummer, gekozen worden voor een uitbouw en/of een dakkapel. Daardoor worden de woningen zelfs nóg groter!

De herenhuizen hebben een tuingerichte woonkamer, de hoekvilla een tuingerichte woonkeuken. Elk huis heeft een eigen parkeerplaats aan de voorzijde, en een ruime tuin aan de achterzijde van de woning. De hoekvilla heeft tevens een voortuin en buitenruimte aan de zijkant van de woning.

De woningen zijn uitgevoerd in jaren ’30 architectuur, met grote dakoverstekken en gemetselde schoorstenen. Elke woning biedt standaard op de eerste verdieping ruimte aan minimaal 3 slaapkamers. Er is de mogelijkheid voor extra kamers op zolder. De comfortabele woningen zijn van alle gemakken voorzien en worden opgeleverd met complete keuken en luxe sanitair.

(prijzen v.a. €669.000,- v.o.n.)

Patiowoningen

De patiowoningen hebben door de patio, met veel glas, een zee van licht in de woning. Ze hebben een woonoppervlakte van 92 tot 96m² en standaard twee slaapkamers en badkamer op de verdieping. De badkamer is uitgerust met een douche en wastafel. Op de begane grond is een ruime woonkamer met moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Ook hebben de woningen een geïsoleerde berging die zowel van binnenuit als van buitenaf bereikbaar is.

De woningen hebben niet alleen een patio, maar ook nog een dakterras en een voortuin. Er is dus keuze te over als je wil genieten van de zon en het buiten zijn.

Optioneel kun je ervoor kiezen de slaapkamer en de badkamer op de begane grond te laten plaatsen. De verdieping kan dan worden benut als atelier of gastenkamer.

Houd voor meer informatie onze website in de gaten of neem contact op met Brecheisen Makelaars.

(prijzen v.a. €352.500,- v.o.n.)

Delen:
Delen: